HUOM! Korvaa sähköpostiosoitteissa (at) @-merkillä.

Sähköposti: pj.hyvinkaanyhdistys(at)mll.fi

MLL Hyvinkään hallitus 2020

Iida Ek - puheenjohtaja

pj.hyvinkaanyhdistys(at)mll.fi

Paula Väliaho - varapuheenjohtaja

Olen yhden koululaisen äiti Hyvinkäältä. Olen ollut jo pitkään mukana MLL Hyvinkään toiminnassa, vuodesta 2013 alkaen yhdistyksen NEro-hankekoordinaattorina ja nyt jälleen vuosien tauon jälkeen hallituksessa. Toimin hallituksessa erityisesti perhekahvilavastaavana. Työskentelen Laurea-ammattikorkeakoulussa sosiaalialan lehtorina.

Olen MLL:n jäsen, sillä haluan olla mukana vaikuttamassa, että saisimme lapsiystävällisemmän yhteiskunnan. Se olisi mielestäni ystävällisempi ihan meille kaikille. Ja ovatpa nuo MLL:n jäsenedutkin ihan hyvä syy...

Virpi Turunen - hallituksen jäsen, nettivastaava ja rahastonhoitaja

kakkumaakari(at)gmail.com

Olen kolmen lapsen äiti Hyvinkäältä. Päivätyöni on kaukana lapsiin liittyvistä asioista, mutta koen, että Hyvinkään MLL:n paikallisyhdistys tekee arvokasta työtä lasten ja perheiden hyväksi. Haluan olla mukana kehittämässä yhdistyksen toimintaa ja vaikuttamaan omalta osaltani siihen, että Hyvinkäällä otetaan lapset ja lapsiperheet paremmin huomioon. Olen ollut yhdistyksen jäsen vuodesta 2013 ja hallituksen jäsen vuoden 2015 alusta.

Katri Koponen - apip-vastaava

Tiia Trogen - hallituksen jäsen, jäsenvastaava

Anniina Ruusila - hallituksen jäsen

anniina.ruusila(at)saunalahti.fi

Olen kahden taaperoikäisen tytön hyvinkääläinen äiti, ammatiltani laboratoriohoitaja. Kiinnostuin MLL:n toiminnasta odottaessani esikoistani vuonna 2011. MLL:n Hyvinkään yhdistykseen liityin muutettuani takaisin synnyinseudulleni Hyvinkäälle kesällä 2013. Hoitovapaalla ollessani, syksyllä 2014, tutustuin MLL:n Hyvinkään yhdistyksen hallituksen toimintaan ja urani hallituksen jäsenenä alkoi tammikuussa 2015.

Pienten lasten äitinä olen kiinnostunut sekä lasten että heidän vanhempiensa hyvinvoinnista kotikaupungissani. Haluan kantaa korteni kekoon sen puolesta, että Hyvinkää olisi lapsiperheille hyvä paikka olla ja elää. Lähellä sydäntäni ovat erityisesti elämän ääripäät, eli pienet lapset ja vanhukset. MLL:n arvojen mukaisesti haluan olla mukana edistämässä hyvinkääläisten lasten oikeutta hyvään ja onnelliseen lapsuuteen. Vapaaehtoistyötä teen MLL:n lisäksi doulana. Muihin harrastuksiini kuuluvat mm. opiskelu, käsityöt ja musiikki eri muodoissaan.

Pirjo-Riitta Puustinen - hallituksen jäsen

MUUT YHTEYSTIEDOT