HUOM! Korvaa sähköpostiosoitteissa (at) @-merkillä.

Sähköposti: pj.hyvinkaanyhdistys(at)mll.fi

MLL Hyvinkään hallitus 2019

Katri Koponen - puheenjohtaja, kylämummi- ja vaarivastaava sekä lukumummi- ja vaarivastaava

pj.hyvinkaanyhdistys(at)mll.fi

Paula Väliaho - varapuheenjohtaja

Olen yhden koululaisen äiti Hyvinkäältä. Olen ollut jo pitkään mukana MLL Hyvinkään toiminnassa, vuodesta 2013 alkaen yhdistyksen NEro-hankekoordinaattorina ja nyt jälleen vuosien tauon jälkeen hallituksessa. Toimin hallituksessa erityisesti perhekahvilavastaavana. Työskentelen Laurea-ammattikorkeakoulussa sosiaalialan lehtorina.

Olen MLL:n jäsen, sillä haluan olla mukana vaikuttamassa, että saisimme lapsiystävällisemmän yhteiskunnan. Se olisi mielestäni ystävällisempi ihan meille kaikille. Ja ovatpa nuo MLL:n jäsenedutkin ihan hyvä syy...

Iida Ek - hallituksen jäsen, jäsenvastaava

Virpi Turunen - hallituksen jäsen, nettivastaava ja rahastonhoitaja

kakkumaakari(at)gmail.com

Olen kolmen pienen lapsen äiti Hyvinkäältä. Päivätyöni on kaukana lapsiin liittyvistä asioista, mutta koen, että Hyvinkään MLL:n paikallisyhdistys tekee arvokasta työtä lasten ja perheiden hyväksi. Haluan olla mukana kehittämässä yhdistyksen toimintaa ja vaikuttamaan omalta osaltani siihen, että Hyvinkäällä otetaan lapset ja lapsiperheet paremmin huomioon. Olen ollut yhdistyksen jäsen vuodesta 2013 ja hallituksen jäsen vuoden 2015 alusta.

Anniina Ruusila - hallituksen jäsen

anniina.ruusila(at)saunalahti.fi

Olen kahden taaperoikäisen tytön hyvinkääläinen äiti, ammatiltani laboratoriohoitaja. Kiinnostuin MLL:n toiminnasta odottaessani esikoistani vuonna 2011. MLL:n Hyvinkään yhdistykseen liityin muutettuani takaisin synnyinseudulleni Hyvinkäälle kesällä 2013. Hoitovapaalla ollessani, syksyllä 2014, tutustuin MLL:n Hyvinkään yhdistyksen hallituksen toimintaan ja urani hallituksen jäsenenä alkoi tammikuussa 2015.

Pienten lasten äitinä olen kiinnostunut sekä lasten että heidän vanhempiensa hyvinvoinnista kotikaupungissani. Haluan kantaa korteni kekoon sen puolesta, että Hyvinkää olisi lapsiperheille hyvä paikka olla ja elää. Lähellä sydäntäni ovat erityisesti elämän ääripäät, eli pienet lapset ja vanhukset. MLL:n arvojen mukaisesti haluan olla mukana edistämässä hyvinkääläisten lasten oikeutta hyvään ja onnelliseen lapsuuteen. Vapaaehtoistyötä teen MLL:n lisäksi doulana. Muihin harrastuksiini kuuluvat mm. opiskelu, käsityöt ja musiikki eri muodoissaan.

Leena Saatsi - hallituksen jäsen

leena.saatsi(at)pp.inet.fi

Olen eläkkeellä oleva, kahden lapsen mummi Hyvinkäältä. Olen koulutukseltani ekonomi ja tehnyt työurani taloushallintotehtävissä. Koska lapset ovat aina olleet lähellä sydäntäni, haluan nyt harrastuksena toimia lasten hyväksi. Liityin Hyvinkään yhdistykseen syksyllä 2012.

Pirjo-Riitta Puustinen - hallituksen jäsen

Maria Petrell - hallituksen jäsen