HUOM! Korvaa sähköpostiosoitteissa (at) @-merkillä.

Sähköposti: pj.hyvinkaanyhdistys(at)mll.fi

MLL Hyvinkään hallitus 2017

Katri Koponen - puheenjohtaja

pj.hyvinkaanyhdistys(at)mll.fi

Anniina Ruusila - varapuheenjohtaja, jäsenvastaava

anniina.ruusila(at)saunalahti.fi

Olen kahden taaperoikäisen tytön hyvinkääläinen äiti, ammatiltani laboratoriohoitaja. Kiinnostuin MLL:n toiminnasta odottaessani esikoistani vuonna 2011. MLL:n Hyvinkään yhdistykseen liityin muutettuani takaisin synnyinseudulleni Hyvinkäälle kesällä 2013. Hoitovapaalla ollessani, syksyllä 2014, tutustuin MLL:n Hyvinkään yhdistyksen hallituksen toimintaan ja urani hallituksen jäsenenä alkoi tammikuussa 2015.

Pienten lasten äitinä olen kiinnostunut sekä lasten että heidän vanhempiensa hyvinvoinnista kotikaupungissani. Haluan kantaa korteni kekoon sen puolesta, että Hyvinkää olisi lapsiperheille hyvä paikka olla ja elää. Lähellä sydäntäni ovat erityisesti elämän ääripäät, eli pienet lapset ja vanhukset. MLL:n arvojen mukaisesti haluan olla mukana edistämässä hyvinkääläisten lasten oikeutta hyvään ja onnelliseen lapsuuteen. Vapaaehtoistyötä teen MLL:n lisäksi doulana. Muihin harrastuksiini kuuluvat mm. opiskelu, käsityöt ja musiikki eri muodoissaan.

Mia Kallio - hallituksen jäsen

mia.m.kallio(at)gmail.com

Olen kolmen lapsen äiti Hyvinkäältä. Ammatiltani ole psykologi, ja työskentelen lasten parissa oppilashuollossa Hämeenlinnan kaupungilla.

MLL:n Hyvinkään yhdistykseen olen tutustunut Perhekeskus Pikku-Veturissa toimivan perhekahvilan kautta. Liityin yhdistyksen jäseneksi 2012, hallituksessa aloitin ensin varajäsenenä ja sittemmin varsinaisena jäsenenä 2013. Vuosina 2014-2015 toimin myös yhdistyksen varapuheenjohtajana. Mukaan hallitukseen minut sai lähtemään halu edistää lapsiperheiden hyvinvointia, kiinnostus tutustua yhdistys- ja hallitustoimintaan käytännössä, sekä yhdistyksestä välittynyt iloinen tekemisen meininki.

Pirjo-Riitta Puustinen - hallituksen jäsen

Virpi Turunen - hallituksen jäsen, nettivastaava

kakkumaakari(at)gmail.com

Olen kolmen pienen lapsen äiti Hyvinkäältä. Päivätyöni on kaukana lapsiin liittyvistä asioista, mutta koen, että Hyvinkään MLL:n paikallisyhdistys tekee arvokasta työtä lasten ja perheiden hyväksi. Haluan olla mukana kehittämässä yhdistyksen toimintaa ja vaikuttamaan omalta osaltani siihen, että Hyvinkäällä otetaan lapset ja lapsiperheet paremmin huomioon. Olen ollut yhdistyksen jäsen vuodesta 2013 ja hallituksen jäsen vuoden 2015 alusta.

Leena Saatsi - hallituksen varajäsen, kylämummi- ja vaarivastaava

leena.saatsi(at)pp.inet.fi

Olen eläkkeellä oleva, kahden lapsen mummi Hyvinkäältä. Olen koulutukseltani ekonomi ja tehnyt työurani taloushallintotehtävissä. Koska lapset ovat aina olleet lähellä sydäntäni, haluan nyt harrastuksena toimia lasten hyväksi.

Liityin Hyvinkään yhdistykseen syksyllä 2012. Siitä lähtien olen toiminut yhdistyksen hallituksessa. Koska kiinnostukseni kohdistui ennenkaikkea mummi- ja vaaritoimintaan, sain sen vastuulleni.

Kylämummi- ja vaaritoiminnan yhtenä tavoitteena on tukea hyvää lapsuutta vahvistamalla sukupolvien välistä ketjua. Samalla se antaa meille seniori-ikäisille mahdollisuuden tehdä antoisaa vapaaehtoistyötä, joka tuottaa iloa ja hyvää mieltä sekä lisää yhteisvastuuta lapsista.

Maria Petrell - hallituksen jäsen, rahastonhoitaja

MUUT YHTEYSTIEDOT