Tukijat ja yhteistyökumppanit

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hyvinkään yhdistys on osa MLL:n yhteisöä, joka muodostuu keskusjärjestöstä, 10 piirijärjestöstä ja yli 500 paikallisyhdistyksestä. MLL:n Hyvinkään yhdistys ry on niin MLL keskusjärjestön kuin Uudenmaan piirijärjestönkin jäsen. Henkilöjäsenet ovat jäseninä paikallisyhdistyksissä. MLL:ssä on yli 92 000 henkilöjäsentä ja se onkin Suomen suurin lastensuojelujärjestö.

MLL:n keskusjärjestön verkkokauppaan

MLL:n Uudenmaan piiri

Hyvinkään yhdistys tekee paljon yhteistyötä myös Hyvinkään kaupungin kanssa. Hyvinkäällä toimii kaksi avoimen varhaiskasvatuksen kohtaamispaikkaa, Pikku-Veturi ja Päiväpirtti. Löydät ne ja niiden ohjelmat Facebookista (julkishallinnolliset sivut, jotka ovat nähtävissä vaikka et Facebookin jäsen olisikaan). Sivuille on koottu monipuolisesti tietoa lapsi- ja perhetoimijoista Hyvinkäällä.