Jäsenyys

MLL:n henkilöjäsenet ovat yleensä oman alueensa paikallisyhdistyksen jäseniä, sillä näin he pääsevät paremmin vaikuttamaan lähiympäristönsä MLL:n toimintaan.

MLL:n jäsenyys kannattaa. Jäsenetuihin kuuluu mm. Lapsemme -lehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Valtakunnalliset jäsenedut näet tarkemmin täältä. Jäseneksi voit liittyä tästä linkistä. MLL:n Hyvinkään yhdistyksen jäsenmaksu on 25 eur vuonna 2015.

PAIKALLISIA  JÄSENETUJA

* Elokuvateatteri Kinomasta 1 euron alennus normaalihintaisesta elokuvalipusta. Alennuksen saa esittämällä MLL:n jäsenkortin. Etu on voimassa toistaiseksi.

Koko perheen elokuvien turvallinen,  paikallinen, huipputekniikalla varustettu nostalginen leffateatteri Hyvinkäällä.

*****

* Kauppakeskus Willan Kulmakonditoriasta 10%:n alennus kahvilatuotteista (ei koske alkoholijuomia eikä iltapäivälehtiä). Alennuksen saa esittämällä voimassaolevan MLL:n jäsenkortin. Alennus on voimassa toistaiseksi.

Kulmakonditoria tarjoaa laajan valikoiman itse valmistettuja, yksilöllisiä ja maukkaita tuotteita. Listalta löytyvät perinteiset konditoriaherkut, monipuoliset salaatit, maukkaat leivät ja tietysti erikoiskahvit.

*****

* Nea Designin alle 20 euron tuotteista 10 % alennus ja yli 20 euron tuotteista 5 % alennnus suoraan tekijältä ostettuna. Alennuksen saa esittämällä MLL:n jäsenkortin.

Nea Design suunnittelee ja valmistaa kierrätysmateriaalista (tekstiilit, nahka) käytännöllisiä, yksilöllisiä ja kestäviä laukkuja, pussukoita ja kasseja. Lisäksi kädentaitaja haastaa jokaisen kokeilemaan omia taitojaan tuunauskursseilla! Nea Designin löydät myös facebookista www.facebook.com/NeaDesignUusio .

*****

* 10 % alennus kaikista Silverjunglen normaalihintaisista tuotteista verkkokaupassa. Alennuksen saa syöttämällä kassalla viestikenttään koodin MLL10. Lisäksi oma MLL-jäsennumero kirjataan tilauksen vapaamuotoinen viesti -kenttään, se löytyy jäsenkortistasi.

Hyvinkääläinen Silverjungle-merkki tarjoaa korkealaatuisia, ekologisia ja eettisesti tuotettuja  lasten ja naisten vaatteita ja asusteita. Tuotteissa korostuvat elämänilo, onnen hetket ja uudet kokemukset. Toimivuus, käytännöllisyys, laatu ja tuotteen ulkonäkö ovat suunnittelun ja tuotannon perusta.

*****

* Suomen Rautatiemuseo: ilmainen sisäänpääsy marraskuussa viikolla, jolle Lapsen oikeuksien päivä 20.11. sijoittuu (vuonna 2015 vko 47 16.-22.11.). Edun saa esittämällä MLL:n jäsenkortin.

Suomen Rautatiemuseo on valtakunnallinen rautatieliikenteen erikoismuseo. Sen sijaintipaikkana on kulttuurihistoriallisesti ainutlaatuinen Hanko–Hyvinkää -rautatien asema- ja varikkoalue, joka on rakennettu 1870-luvun alussa. Museon perusnäyttely kertoo Suomen rautateiden historiasta paneutuen niin rautatiematkustamiseen, vetureiden ja vaunujen kehitykseen kuin rautatieläisten ammattikuntaankin. Suomen Rautatiemuseossa järjestetään vuosittain useita tapahtumapäiviä. Ks. www.rautatiemuseo.fi

Mehiläinen Hyvinkäällä peruslaboratoriotutkimukset - 10 %(alennus ei koske kliinisen fysiologian ja neurofysiologian tutkimuksia, ihotestejä eikä patologian tutkimuksia). Alennuksen saa esittämällä MLL:n jäsenkortin. Alennus on voimassa toistaiseksi.

Täyden palvelun lääkärikeskus Mehiläinen Hyvinkää tarjoaa monipuolisia terveyspalveluita kaiken ikäisille helposti ja nopeasti.

Palvelutarjontaamme kuuluvat mm. yleislääkäreiden vastaanotot, kattavat erikoislääkäreiden vastaanotot, laboratoriotutkimukset, röntgentutkimukset, pientoimenpiteet, sairaanhoitajan vastaanotto ja Lasten Mehiläinen

Ajanvaraus: vuoden jokaisena päivänä klo 07:00-20:00 p. 010 414 00, Lasten Mehiläinen p. 010 414 0414