Toimintaa

Yksityiskohta ParkArt-taideteoksesta

LASTEN KESÄLEIRIT 2017

MLL Hyvinkään yhdistys järjestää lasten kesäleirejä jälleen kesällä 2017.

Lisätietoa leireistä ja ilmoittautumiset.

KYLÄMUMMI- JA -VAARITOIMINTA

Yhdistyksessämme toimii jo monta Kylämummia, mutta lisää mahtuu aina mukaan! Lisätietoja Kylämummi- ja vaaritoiminnasta saat Kylämummi- ja vaari -vastaavalta Leena Saatsilta leena.saatsi(at)pp.inet.fi (korvaa (at) @-merkillä).

POSITIIVISEN KASVATUKSEN KURSSI

Yhdistyksemme järjestää keväällä 2017 Positiivisen kasvatuksen kurssin. Kurssin ohjaajana toimii perhetyöntekijä, teologian maisteri Tiia Trogen. Kurssi on suunnattu vanhemmille ja muille kasvattajille. Kurssin aiheita ovat muun muassa lapsen ja aikuisen välisen vuorovaikutuksen vahvistaminen, vahvuuksien tunnistaminen sekä lapsen ja aikuisen hyvinvoinnin tukeminen. Lisätietoja kurssista ja positiivisesta kasvatuksesta.

Kurssi koostuu kahdesta tapaamiskerrasta, la 8.4. ja la 22.4.2017 klo 10-16. Kurssi pidetään MLL Hyvinkään yhdistyksen NEro-hanketilassa osoitteessa Hämeenkatu 21-23, 05800 Hyvinkää.

Kurssi on osallistujille ilmainen, ja yhdistys tarjoaa kurssipäivän aikana pienen välipalan. Kurssille otetaan ensisijaisesti yhdistyksen jäseniä, mutta mikäli tilaa on (max 8 osallistujaa), myös muut ovat tervetulleita. Mikäli et vielä ole yhdistyksemme jäsen, liity mukaan täällä.

Ilmoittautumiset oheisella lomakkeella ma 27.3.2017 mennessä. Saat myöhemmin sähköpostiisi vahvistusviestin, oletko mahtunut kurssille. Mikäli et pääsekään osallistumaan, ilmoitathan asiasta, niin paikkasi voidaan antaa jonossa olevalle!

Mahdolliset peruutukset/ lisätietokyselyt yhdistyksen hallituksen jäsenelle Mia Kalliolle 040-568 2036, mia.m.kallio@gmail.com.

LIIKUTTAVAT TAPAHTUMAT

Yhdistys järjestää ajoittain liikuttavia tapahtumia, jotka ovat joko ilmaisia tai ainakin vähäkustanteisia. Liikuttavia tapahtumia toteutetaan vuoroin päivällä, vuoroin iltaisin, jotta kaikki pääsisivät mukaan. Millaisia tapahtumia sinä haluaisit? Ota yhteyttä.

MITÄ SINÄ HALUAISIT?

Yhdistykseemme mahtuisi myös paljon muuta, kenties ihan uuttakin toimintaa! Millaisesta toiminnasta Sinä olisit kiinnostunut? Kerro se meille joko kotisivujemme palautteen kautta tai s-postitse osoitteeseen pj.hyvinkaan.yhdistys(at)mll.fi (HUOM! Korvaa (at) @-merkilllä).

Ollaan yhteydessä :)