Toimintaa

Yksityiskohta ParkArt-taideteoksesta

LASTEN KESÄLEIRIT 2018

MLL Hyvinkään yhdistys järjestää lasten kesäleirejä jälleen kesällä 2018.

Lisätietoja leireistä ja ilmoittautumisesta tulossa myöhemmin keväällä 2018.

KYLÄMUMMI- JA -VAARITOIMINTA SEKÄ LUKUMUMMITOIMINTA

Yhdistyksessämme toimii jo monta Kylämummia ja Lukumummia, mutta lisää mahtuu aina mukaan! Lisätietoja Kylämummi- ja vaaritoiminnasta saat Kylämummi- ja vaari -vastaavalta Mia Kalliolta mia.m.kallio(at)gmail.com (korvaa (at) @-merkillä).

PERHEKAHVILA

Yhdistyksemme järjestää iltaperhekahvilatoimintaa, mutta kevään 2018 perhekahvila on tauolla tilojen remontin vuoksi. Perhekahvilatoimintaa on tarkoitus jatkaa jälleen syksyllä 2018, lisää vapaaehtoisia kaivattaisiin mukaan ohjaajiksi. Perhekahvilasta voi tiedustella lisää Katri Koposelta pj.hyvinkaanyhdistys (at) mll.fi (korvaa (at) @-merkillä).

MYSSYKAMPANJA

Yhdistyksen vapaaehtoiset ovat tehneet jo satoja myssyjä vastasyntyneille hyvinkääläisille. Myssyt kulkevat yhdistyksen kautta neuvoloihin, joista terveydenhoitajat jakavat ne vauvoille ja perheisiin. Myssyt tuottavat hyvää mieltä tekijälle, antajalle ja saajalle! Vastasyntyneiden myssyjen tekeminen on myös yksi parhaista keinoista kuluttaa jämälankojaan.

Esimerkkiohje vastasyntyneen myssyyn löytyy myssykampanjan Facebook-sivulta (sivun pitäisi näkyä, vaikka et olisikaan Facebookissa). Jos olet Facebookin jäsen, voit tykätä sivusta.

Myssyjä voi toimittaa esimerkiksi Käsityöliike AnnLiis Arteen (Kauppalankatu 3-5).

LIIKUTTAVAT TAPAHTUMAT

Yhdistys järjestää ajoittain liikuttavia tapahtumia, jotka ovat joko ilmaisia tai ainakin vähäkustanteisia. Liikuttavia tapahtumia toteutetaan vuoroin päivällä, vuoroin iltaisin, jotta kaikki pääsisivät mukaan. Millaisia tapahtumia sinä haluaisit? Ota yhteyttä.

MITÄ SINÄ HALUAISIT?

Yhdistykseemme mahtuisi myös paljon muuta, kenties ihan uuttakin toimintaa! Millaisesta toiminnasta Sinä olisit kiinnostunut? Kerro se meille joko kotisivujemme palautteen kautta tai s-postitse osoitteeseen pj.hyvinkaan.yhdistys(at)mll.fi (HUOM! Korvaa (at) @-merkilllä).

Ollaan yhteydessä :)