Toimintaa

ILTAPERHEKAHVILA

Tervetuloa iltaperhekahvilaamme! Iltaperhekahvila kokoontuu parittomien viikkojen torstaina klo 16.30 - 18.00 Päiväpirtissä (Sandelininkatu 2, Hyvinkää). Lisätietoja iltaperhekahvilan omalta Facebook-sivulta.

LIIKUTTAVAT TAPAHTUMAT

Yhdistys järjestää jälleen liikuttavia tapahtumia, jotka ovat joko ilmaisia tai ainakin vähäkustanteisia.

Syyskauden 2019 liikuttavat tapahtumat alkavat 17.8. pidettävillä kesäolympialaisilla. Muut syyskauden liikuttavat tapahtumat julkaistaan myöhemmin.

Lisätietoja olympialaisista Facebook-tapahtumasta.

Millaisia liikuttavia tapahtumia sinä haluaisit? Ota yhteyttä paula.valiaho(at)gmail.com

KYLÄMUMMI- JA -VAARITOIMINTA SEKÄ LUKUMUMMITOIMINTA

Yhdistyksessämme toimii jo monta Kylämummia ja Lukumummia, mutta lisää mahtuu aina mukaan! Lisätietoja Kylämummi- ja vaaritoiminnasta saat Kylämummi- ja vaarivastaavalta Katri Koposelta, pj.hyvinkaan.yhdistys(at)mll.fi (korvaa (at) @-merkillä).

KÄSITYÖKERÄYKSET VAUVOILLE HYVINKÄÄLLÄ

Hyvinkäällä järjestetään monenlaisia käsityökeräyksiä vauvoille. Aiempina vuosina MLL Hyvinkään yhdistyksen vapaaehtoiset ovat tehneet satoja myssyjä neuvoloiden kautta jaettavaksi vastasyntyneille hyvinkääläisille, nykyään kerätään muitakin käsitöitä ja niitä toimitetaan myös Hyvinkään sairaalaan. Vastasyntyneille menevät käsityöt tuottavat hyvää mieltä tekijälle, antajalle ja saajalle! Ne ovat myös yksi parhaista keinoista kuluttaa jämälankojaan.

Lisätietoja käsityökeräyksistä löydät keräysten omasta Facebook-ryhmästä. Valmiita käsitöitä voi toimittaa esimerkiksi Käsityöliike AnnLiis Arteen (Kauppalankatu 3-5).

VAIKUTTAMISTOIMINTA

Vaikutamme aktiivisesti etenkin hyvinkääläisten lasten, nuorten ja perheiden puolesta.

Keväällä 2019 ajankohtaista eduskuntavaalit.

Yksityiskohta ParkArt-taideteoksesta

MITÄ SINÄ HALUAISIT?

Yhdistykseemme mahtuisi myös paljon muuta, kenties ihan uuttakin toimintaa! Millaisesta toiminnasta Sinä olisit kiinnostunut? Kerro se meille joko kotisivujemme palautteen kautta tai s-postitse osoitteeseen pj.hyvinkaan.yhdistys(at)mll.fi (HUOM! Korvaa (at) @-merkilllä).

Ollaan yhteydessä :)