Toimintaa

Yksityiskohta ParkArt-taideteoksesta

LASTEN KESÄLEIRIT 2018

MLL Hyvinkään yhdistys järjestää lasten kesäleirejä jälleen kesällä 2018.

Lisätietoja leireistä ja ilmoittautumisesta tulossa myöhemmin keväällä 2018.

KYLÄMUMMI- JA -VAARITOIMINTA SEKÄ LUKUMUMMITOIMINTA

Yhdistyksessämme toimii jo monta Kylämummia ja Lukumummia, mutta lisää mahtuu aina mukaan! Lisätietoja Kylämummi- ja vaaritoiminnasta saat Kylämummi- ja vaari -vastaavalta Mia Kalliolta mia.m.kallio(at)gmail.com (korvaa (at) @-merkillä).

LIIKUTTAVAT TAPAHTUMAT

Yhdistys järjestää ajoittain liikuttavia tapahtumia, jotka ovat joko ilmaisia tai ainakin vähäkustanteisia. Liikuttavia tapahtumia toteutetaan vuoroin päivällä, vuoroin iltaisin, jotta kaikki pääsisivät mukaan. Millaisia tapahtumia sinä haluaisit? Ota yhteyttä.

MITÄ SINÄ HALUAISIT?

Yhdistykseemme mahtuisi myös paljon muuta, kenties ihan uuttakin toimintaa! Millaisesta toiminnasta Sinä olisit kiinnostunut? Kerro se meille joko kotisivujemme palautteen kautta tai s-postitse osoitteeseen pj.hyvinkaan.yhdistys(at)mll.fi (HUOM! Korvaa (at) @-merkilllä).

Ollaan yhteydessä :)