Aamu- ja iltapäivätoiminta

MLL Hyvinkään Yhdistys ry. tarjoaa Aseman, Pikku-Tapiksen, Martin ja Kytäjän kouluilla aamu- ja iltapäivätoimintaa pääsääntöisesti ensimmäisen ja toisen luokan oppilaille seuraavasti:

Aseman koulu: ap ja ip

Pikku-Tapis: ap ja ip

Martin koulu: ap

Kytäjän koulu: ip

Lukukaudella 2017-2018 aamukerhojen toiminta-aika Asemalla, Pikku-Tapiksessa ja Martissa on klo. 7:00-10:00 ja iltapäiväkerhojen toiminta-aika klo. 12:00-17:00.

Kytäjän koulussa toimii ainoastaan iltapäiväkerho klo. 12-16:00.

Kerhoissa on turvalliset aikuiset ja mukavaa tekemistä ennen koulun alkua ja sen päätyttyä. Aamupala tarjotaan noin 8-8:30, askarrellaan, piirretään, väritetään ja pelataan lautapelejä ym. Oppilaat lähetetään kouluun lukujärjestyksen mukaisesti.

Koulun päättyessä kerholaiset tulevat iltapäiväkerhoon, jossa leikitään, ulkoillaan, annetaan mahdollisuus läksyjen lukemiseen ja tehdään sen viikon toiminta-ajatuksen mukaisesti erilaisia toimintoja. Välipalaa syödään isoissa toimipisteissä pienryhmissä liukuvasti 13:30-14:30.

Toimintamme piirissä on kasvava joukko lapsia. Tervetuloa!

Kerhoihin ilmoittautuminen (voitte ilmoittautua myös kesken kauden):

Hyvinkään kaupunki, sivistystoimi

Annika Jänkälä