Tervetuloa MLL:n Hyvinkään yhdistyksen kotisivuille

Ajankohtaista

Tilli Toukka -sivuja on täydennetty, sinne on lisätty raportti mallin soveltamisesta ja prosessikuvaus vertaisryhmien käynnistymisestä tarpeen mukaan
Hyvinkään perhekeskus Pikku-Veturi on toiminut jo kymmenen vuotta eri toimijoiden tiiviinä yhteistyönä
Tilli Toukka -toiminnan puhutteleva video on julkaistu. Videon ideasta ja toteutuksesta vastaa MLL Hyvinkään jäsen Taivi Toikka.
NEro-hankkeen kotisivut ovat uudistuneet. Tietoa Tilli Toukka -toiminnasta löytyy nykyään omalta sivultaan.
Hyvinkään MLL:n yhdistyksen syyskokous 2015 päätti myöntää eron puheenjohtajan tehtävästä. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Katri Koponen 1.1.2016 alkaen.
MLL Hyvinkään yhdistys on kerännyt ja toimittanut vapaaehtoisten neulomia myssyjä vastasyntyneiden perheisiin jo vuodesta 2015. Myssykampanja jatkuu edelleen.
Tilli Toukka (16.5.2014)
Tilli Toukka -ryhmä tukee lasta, jonka vanhemmat ovat eronneet tai eroamassa. Ryhmämalli on tarkoitettu 4-6 -vuotiaille lapsille. Malli on kehitetty MLL Hyvinkään NEro-hankkeessa.
MLL Hyvinkään yhdistykseen mahtuu aina lisää vapaaehtoisia!