Kesäleirit 2019

11.3.2019

Tervetuloa koululaisten kesäleirille Hyrian maaseutuopistolle!

Koululaisten kesäleiri on MLL:n Hyvinkään yhdistyksen järjestämää toimintaa 1. – 4. luokkalaisille lapsille. Leirille mahtuu mukaan 30 lasta, ja leiriviikko toteutuu mikäli 15 lasta ilmoittautuu.

Toiminta-ajat: 3.6 – 20.6 2019 arkipäivisin klo 8-16

Paikka: Hyria maaseutuopisto, Uudenmaankatu 249

Maksut: Leirin hinta on 99 euroa/viikko, vajaa juhannusviikko 17.6-20.6.  79 euroa per lapsi, sisältäen aamiaisen, lounaan ja välipalan, leiriohjelman, toimintavälineet ja materiaalit. Leiriläiset ovat leiriajan vakuutettuja.

Tarjoamme lapsilähtöistä, turvallista ja iloista toimintaa lapsille juhannukseen asti. Toiminnan pääsisällöt ovat liikunta, erilaisiin eläimiin tutustuminen, lähiympäristö ja taide sekä yhdessä oleminen. Retkeilemme lähiympäristössä ja käytössämme on myös liikuntasali.

Toiminnassa tuetaan lasten tunne- ja vuorovaikutustaitoja.

Ohjaajina toimivat koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajat.

Sitovat ilmoittautumiset 15.5. 2019 mennessä

pj.hyvinkaanyhdistys@mll.fi   Katri Koponen, puheenjohtaja, MLL:n hyvinkään yhdistys ry

Tiedustelut arkisin Pia Jalava, leirin vastuuohjaaja, 044-7335513