Tervetuloa koululaisten talvilomaleirille!

12.1.2018

Koululaisten talvileiri on MLL:n Hyvinkään yhdistyksen järjestämää toimintaa 1. – 4. luokkalaisille lapsille. Leirille mahtuu mukaan 30 lasta, ja leiriviikko toteutuu mikäli 15 lasta ilmoittautuu.

Toiminta-ajat: 19.2 – 23.2 2018 päivittäin klo 8-16

Paikka: Aseman puukoulu, Kauppalankatu 8.

Maksut: Leirin hinta on 99 euroa/ lapsi, sisältäen aamiaisen, lounaan ja välipalan, leiriohjelman, toimintavälineet ja materiaalit. Leiriläiset ovat leiriajan vakuutettuja MLL:n vakuutuksella vakuutusyhtiö Lähitapiolassa.

Tarjoamme lapsilähtöistä, turvallista ja iloista toimintaa lapsille talvilomaviikolle. Toiminnan pääsisällöt ovat liikunta, lähiympäristö ja taide sekä yhdessä oleminen. Retkeilemme lähiympäristössä ja käytössämme on myös liikuntasali.

Toiminnassa tuetaan lasten tunne- ja vuorovaikutustaitoja. Toimintamenetelmät pohjautuvat Tilli Toukka -toimintaan.

Ohjaajina toimivat koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajat.

Sitovat ilmoittautumiset 31.1 2018 mennessä

pj.hyvinkaanyhdistys@mll.fi   Katri Koponen, puheenjohtaja, MLL:n hyvinkään yhdistys ry

Tiedustelut arkisin Pia Jalava, leirin vastuuohjaaja, 044-7335513

Liitteet